Future Life Progression

Denne formen for hypnose er det mest spennende du kan tenke deg, tenk å kunne få informasjon fra sitt eget ubeviste selv, til å få informasjon om hva som er til det beste for deg innen ALLE områder..

Er motsatt av regresjon, dvs. fremover i tid der du kan utforske alternative livsveier.
FLP gjør det mulig å se seg selv alt i fra 1.3.5.10år frem i tid.
Her får du viten fra ditt eget indre ubeviste sinn og kan hente frem informasjon du ikke er
bevist i dag.
FLP kan hjelpe deg til å se muligheter når det gjelder:
utdanning, velge riktig karriere, investeringer, oppdage fremtidige trender (alt i fra klær, aksjer, industri, arkitektur mm.) finne drømmeboligen og din sjelfrende.

Se for deg at du er i stand til å se ditt eget fremtidige jeg, og hva som kommer til å skje i ditt liv.  Forestill deg at du er i stand til å se HVEM som er en del av ditt liv, HVOR du arbeider, hvor du bor og HVA du bør satse på.
Med FLP kan man herved utnytte sin egen innsikt her og nå.
Jeg er sikker på at du tidligere har hatt klare meninger om jobb, investeringer, kjærlighet mm. Men som kanskje ikke ble helt slik du hadde sett for deg. Tenk på hvor mye du ville ha gjort annerledes hvis du visste det du vet i dag.

Dette er ett superspennende verktøy, og husk den viten kommer fra deg selv!

Med FLP kan du «hoppe» fremover i tid og finne løsninger på problemer, og løsninger som du ikke hadde tenkt på tidligere. I FLP vil du oppleve sansene som: se bilder, føle hva som gagner deg best.

Sliter du med avgjørelser på noen livsområder, eller ønsker svar på spørsmål om din egen fremtid fra/gjennom deg selv, kan dette være nettopp noe for deg.

SE HVA SOM VENTER DEG OG TA STYRINGEN HER OG NÅ

DU VIL BLI OVERASKET

 

DET ER OGSÅ MULIG Å GÅ 100-1000 ÅR FREMOVER, HER KAN MAN «PLUKKE OPP» INFO. OM HVORDAN TING SER UT, HVORDAN TING FUNGERER I FORHOLD TIL DAGENS VERDEN.

 

Har utdannet meg innen FLP hos Anne Jirsch i England, hun er veldig kjent for dette i England og andre steder i verden. Hun har skrevet flere internasjonale bøker deriblant «Future is yours» på norsk heter den « Fremtiden er din»   

Hun har klienter fra inn og utland, alt i fra husmødre, kongelige og kjendiser.